Siirry sisältöön

Poppeli


KVPS-koti Poppeli sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Vasaramäen kaupunginosassa Turussa. Poppeli tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 1988.

KVPS-koti Poppeli

  • Tietoa talosta. Poppeli on yksikerroksinen koti. Päärakennuksessa on kahdeksan asuntoa ja kahdessa erillisessä rivitalossa samassa pihapiirissä 13 asuntoa, joista seitsemän on varattu asumisessaan tukea tarvitseville asukkaille. Poppelin asuinhuoneistojen pinta-ala on 621 neliötä ja yhteistilat mukaan lukien pinta-ala on 775 neliötä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on olohuone, keittiövarustus ja kylpyhuone. Ryhmämuotoisen asumisen asunnot ovat kooltaan 27,5 ja rivitaloasunnot 33 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Asukkaiden yhdessäoloa varten päärakennuksessa on avara ja viihtyisä oleskelutila keittiöineen. Saunatilat ovat palveluasukkaiden yhteisessä käytössä. Pesutupa/pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä.
  • Piha. Poppelia ympäröi kaunis puutarha kirsikka- ja luumupuineen. Pihassa on asukkaiden yhteinen oleskelutila. Kodin lähellä on asukkaiden ulkoiluun useita puistoalueita.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Poppelissa asuu tyytyväisiä asukkaita

Ystävät ovat tärkeitä. Sakarin kanssa asuttu Poppelissa alusta alkaen. Tykkään leivontahommista. Tänään tein raparperipiirakkaa.

Marjaliisa Mikkola

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Poppelin palveluista!

Lisätietoa antaa

Hanna-Kaisa Holopainen

isännöitsijä
puh. 040 1448 605
Turku

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Kastanjatie 18
20720 Turku Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi