Siirry sisältöön

Pikkutulppaani


KVPS-koti Pikkutulppaani sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Kauhavan keskustan tuntumassa. Lähellä ovat kaupat, tori sekä harrastus- ja kulttuuritarjonta. Pikkutulppaani tarjoaa oman kodin 14 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2005.

KVPS-koti Pikkutulppaani

  • Tietoa talosta. Pikkutulppaani rakentuu kahdesta erillisestä, esteettömästä rakennuksesta. Päärakennuksessa sijaitsevat asuintilat koostuvat kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä. Pikkutulppaani on kerrospinta-alaltaan 928 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 22 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Pikkutulppaanin päärakennuksessa on koko talon yhteinen olohuone, jossa on myös takka. Olohuoneen vieressä on elämyssauna, josta löytyy poreamme vesi- ja väriterapiaa varten. Päivätoimintatila Ilonpisara sijaitsee omassa rakennuksessaan samassa pihapiirissä. Siellä on Snoezelen-menetelmän mukainen valkoinen huone rentoutumiseen ja mustavalohuone aistielämyksiin. Muita tiloja ovat fysioterapiahuone, pallomeri ja opetuskeittiö. Kussakin kotiryhmässä asukkaiden käytössä on yhteinen olohuone/tupakeittiö. Yhteisessä käytössä ovat lisäksi keittiö, saunatilat sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Pikkutulppaanin rakennusten välissä on tilava ja turvallinen sisäpiha terasseineen ja oleskelutiloineen. Pihassa on kauniita kukkaistutuksia, marjapensaita ja mansikkamaa.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Pikkutulppaanin palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Hanneksentie 3 A
62200 Kauhava Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi