Siirry sisältöön

Paulinpuisto


KVPS-koti Paulinpuisto sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Salossa. Kaupungin palvelut ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä. Paulinpuisto tarjoaa oman kodin 18 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2019.

Kiinteistö Oy Salon Paulinpuisto

  • Tietoa talosta. Paulinpuisto on esteetön nelikerroksinen koti. Talossa on esteettömän liikkumisen mahdollistava hissi. Asuintilat sijaitsevat kolmessa ylimmässä kerroksessa. Ne koostuvat kolmesta kuuden asunnon kotiryhmästä. Paulinpuisto on kerrospinta-alaltaan 1183 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä. Talossa on myös jäähdytyksellä varustettu ilmastointi.
  • Asunnot. Kullakin asukkaalla on pienellä keittiöllä, makuualkovilla, kylpyhuoneella ja ranskalaisella parvekkeella varustettu asunto. Asunnot ovat kooltaan 28,5-31,5 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Jokaisessa kotiryhmässä on viihtyisä oleskelutila tupakeittiöineen sekä tilava, lasitettu parveke. Alimmassa kerroksessa on kerhohuone asukkaiden yhteiseen kohtaamiseen. Lisäksi siellä on sauna ja iso kylpyhuone pukuhuonetiloineen, joista pääsee sisäpihalle vilvoittelemaan löylyjen lomassa. Esteetön ja aina sopivan lämpöinen uima-allas on kaikkien asukkaiden käytössä.
  • Piha. Paulinpuiston pihassa on yhteinen oleskelutila pihakeinuineen ja penkkeineen.

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Paulinpuiston palveluista!

Lisätietoja antaa

Johanna Valento

kiinteistöpäällikkö
puh. 050 4007 171
Tampere

Sijainti

Turuntie 27
24240 Salo Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB