Siirry sisältöön

Päivänsäde


KVPS-koti Päivänsäde sijaitsee Kuokkalan liikekeskuksen tuntumassa kävelymatkan päässä Jyväskylän kaupungin keskustasta. Päivänsäde tarjoaa oman kodin 24 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 1993.

KVPS-koti Päivänsäde

  • Tietoa talosta. Päivänsäde on esteetön kolmikerroksinen hissillinen kerrostalo. Asuintilat sijoittuvat kahteen ylimpään kerrokseen. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Päivänsäteen kahdessa ylimmässä kerroksessa on 24 tilavaa asuntoa. Jokaisessa asunnossa on olohuone, keittotila, pesuhuone ja osassa erillinen makuusoppi. Osasta asuntoja pääsee ulos omalle pienelle takapihalle ja osassa on ranskalaiset parvekkeet. Asunnot ovat kooltaan 25–40 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Päivänsäteen alimmassa kerroksessa sijaitsevat yhteiset tilat, takkahuone ja muut erilaiset muuttuvat toimintatilat. Jokaisessa kotiryhmässä on yhteinen oleskelutila. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä.
  • Piha. Päivänsäteen piha-alue marjapensaineen ja kirsikkapuineen on viihtyisä ja suojainen. Pihassa on tilava oleskelutila ja grillikatos.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Johanna Valento

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Päivänsäteen palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Palstatie 8
40520 Jyväskylä Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi