Siirry sisältöön

Moikoinen


KVPS-koti Moikoinen sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella suositulla Hirvensalon saarella Turussa. Moikoinen tarjoaa oman kodin 14 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 1991.

KVPS-koti Moikoinen

  • Tietoa talosta. Moikoinen on yksikerroksinen koti. Päärakennuksessa on yhdeksän asuntoa ja kahdessa erillisessä rivitalossa samassa pihapiirissä 13 asuntoa, joista seitsemän on varattu asumisessaan tukea tarvitseville asukkaille. Moikoisissa on yhteensä 688 asuinneliötä. Yhteistilat mukaan lukien kokonaispinta-ala on 1094 neliötä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on olohuone, pieni keittiö ja kylpyhuone. Ryhmämuotoisen asumisen asunnot ovat kooltaan 27,5 ja rivitaloasunnot 33 tai 49,5 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Asukkaiden yhdessäoloa varten päärakennuksessa on avara ja viihtyisä oleskelutila keittiöineen. Alakerrassa on lisäksi iso harrastetila, jossa voi laulaa karaokea ja pitää vaikka tanssiaiset. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä.
  • Piha. Moikoista ympäröi erittäin kaunis puutarha suihkulähteineen. Pihassa on myös asukkaiden yhteinen oleskelutila. Ympäristö on rauhallinen ja innostaa asukkaita ulkoiluun. Meri on lähellä, uimaranta kävelymatkan päässä ja upeat ulkoilureitit alkavat heti ovelta.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Moikoisessa asuu tyytyväisiä asukkaita

Omaa elämää halusin viettämään. Moikoisissa olen viihtynyt ja päättänyt, että omasta kodistani pois en lähde.

Pirjo Eteläkoski

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Moikoisen palveluista!

Lisätietoa antaa

Hanna-Kaisa Holopainen

isännöitsijä
puh. 040 1448 605
Turku

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Moikoistenkatu 19
20900 Turku Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi