Siirry sisältöön

Metsälinna


KVPS-koti Metsälinna sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa metsän siimeksessä Maskussa. Metsälinna tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2011.

KVPS-koti Metsälinna

  • Tietoa talosta. Metsälinna on esteetön kaksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä: Kissankulman talo sijaitsee alakerrassa, Luumupuu ja Puolukka yläkerrassa. Metsälinna on kerrospinta-alaltaan 1070 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Jokaisessa asunnossa on huone, alkovi ja pesuhuone. Alakerran viidessä asunnossa on oma keittiö, yläkerran asunnoissa minikeittiö. Asunnot ovat kooltaan 28-30 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Jokaisessa kotiryhmässä on yhteinen oleskelutila keittiöineen. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä.
  • Piha. Metsälinnan suojaisalla sisäpihalla on asukkaiden yhteinen tilava oleskelutila. Pihalla kasvaa hedelmäpuita ja marjapensaita sekä itse rakennetuissa viljelylaatikoissa perunaa, mansikoita, raparperia ja kukkia.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Metsälinnassa asuu tyytyväisiä asukkaita

Kiva koti ja kivat ohjaajat, auttavat tarvittaessa. Parasta on, kun saadaan itse tehdä ruokaa ja kokkaushommia.

Olli Talonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Metsälinnan palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Keskuskaari 9
21250 Masku Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi