Siirry sisältöön

Martinkaari


KVPS-koti Martinkaari sijaitsee Martin kaupunginosassa Hyvinkäällä. Martinkaari tarjoaa oman kodin 14 kehitysvammaiselle asukkaalle. Asunnot sijaitsevat tavallisessa kerrostalossa. Samassa rakennuksessa on eri toimijoiden nuoriso- ja palveluasuntoja sekä päiväkoti. Koti valmistui vuonna 2011.

KVPS-koti Martinkaari

  • Tietoa talosta. KVPS-koti Martinkaari sijaitsee kuusikerroksisen kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. Asuntojen lisäksi ryhmäkodissa on palveluntuottajan toimistotiloja. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Jokaisen asukkaan omassa kodissa on olohuone/keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone. Asunnot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa, ja niissä on joko oma terassi tai ranskalainen parveke. Asunnot ovat kooltaan 35 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Asukkailla on yhteinen oleskelu- ja ruokailutila sekä tilava lasitettu parveke oleskelua varten. Pesutupa ja kuivaushuone ovat yhteisessä käytössä. Asukkaat voivat varata saunavuoron taloyhtiön saunasta.
  • Piha. Martinkaaren suojaisalla sisäpihalla on asukkaiden yhteinen, viihtyisä oleskelutila.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Martinkaaressa asuu tyytyväisiä asukkaita

Martinkaari tuntuu kodilta, kiva paikka asua. Ystävistä on tullut tärkeitä. Kahdeksassa vuodessa oppii tuntemaan toisensa hyvin. Ohjaajat ovat mukavia ja ystävällisiä. Paras paikka on terassi, jolla voi nauttia kesästä.

Pekka Kiviranta, Päivi Lähtinen ja Kaisu Ahvonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Martinkaaren palveluista!

Lisätietoja antaa

Johanna Valento

kiinteistöpäällikkö
puh. 050 4007 171
Tampere

Sijainti

Niittymäentie 4
05810 Hyvinkää Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi