Siirry sisältöön

Lounatuuli


KVPS-koti Lounatuuli sijaitsee viihtyisällä rivitaloalueella Martin kaupunginosassa Hyvinkäällä. Lounatuuli tarjoaa oman kodin 12 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2002.

KVPS-koti Lounatuuli

  • Tietoa talosta. Lounatuuli on esteetön yksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kahdesta kuuden asunnon kotiryhmästä. Lounatuuli on kerrospinta-alaltaan 832 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Jokaisessa asunnossa huone ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 23-23,5 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Yhteiset tilat koostuvat keittiö-, ruokailu- ja oleskelutiloista. Päivätoimintaa varten on omat erilliset tilansa. Käytössä on tiloja muun muassa kädentaitoihin, musiikkiin, liikuntaan ja rentoutukseen. Yhteisessä käytössä ovat lisäksi keittiö, saunatilat ja tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Lounatuulessa on kaksi viihtyisää, katettua verantaa kesäistä oleskelua varten. Alueella on myös hyviä ja esteettömiä ulkoilualueita.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Lounatuulessa asuu tyytyväisiä asukkaita

Tykkään asua Louniksessa. Täällä on kivoja ohjaajia ja hyviä kavereita. Hauskinta on piirtäminen ja Uuno Turhapuro -elokuvat.

Tytti Toropainen

On mukava asua. Mukavinta on puppustella (syöminen) ja kuunnella Laura Voutilaista.

Veli-Ville Vainio

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Lounatuulen palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Takamartintie 1
05810 Hyvinkää Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB