Siirry sisältöön

Kultasiipi


KVPS-koti Kultasiipi sijaitsee Kuokkalan kaupunginosan monipuolisten palveluiden tuntumassa lähellä Jyväskylän kaupungin keskustaa. Kultasiipi tarjoaa oman kodin seitsemälle kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle lapselle ja kahdeksalle aikuiselle. Koti valmistui vuonna 2019. Kiinteistö on rakennettu yhteistyössä sen omistajan Hoivatilat Oyj:n kanssa.

KVPS-koti Kultasiipi

  • Tietoa talosta. Kultasiipi on esteetön ja turvallinen yksikerroksinen koti. Lasten ja nuorten asuintilat koostuvat kahdesta 3-4 asunnon kotiryhmästä. Tilojen sisustuksessa ja varustelussa on otettu huomioon lasten tarpeet. Aikuisten puolella on yksi kotiryhmä. Kultasiipi on kerrospinta-alaltaan 798 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Kaikissa Kultasiiven kodeissa on tilava huone ja esteetön kylpyhuone, osassa on myös minikeittiö. Asunnot ovat kooltaan 29,5 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Kotiryhmissä on asukkaiden omien kotien lisäksi yhteinen moderni, valoisa ja avara oleskelutila ja keittiö. Luontoteemaiset oleskelutilat tarjoavat puitteet yhdessäololle ja monipuoliselle toiminnalle. Yhteisessä käytössä ovat lisäksi saunatilat sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Kultasiivessä lapsilla on oma sisäänkäynti sekä oma suojaisa ja turvallinen leikkipiha keinuineen ja kiipeilytelineineen. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa ulkoilun ja pihaleikit ympäri vuoden.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Johanna Valento

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Kultasiiven palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Palstatie 10
40520 Jyväskylä Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi