Siirry sisältöön

Kultakangas


KVPS-koti Kultakangas sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Kankaanpään kuntoutuskeskuksen kupeessa. Kultakangas tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2015.

KVPS-koti Kultakangas

  • Tietoa talosta. Kultakangas rakentuu kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä. Kultakangas on kerrospinta-alaltaan 1001 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on olohuone, pieni keittiö, makuualkovi ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 28 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Jokaisessa kotiryhmässä on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä lasitettu terassi oleskelua varten. Asukkaiden yhteisessä käytössä ovat lisäksi keittiö, saunatilat sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Kullakin kotiryhmällä on oma terassi. Kultakankaan pihalla on runsaasti tilaa oleskeluun ja yhdessäoloon. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa turvallisen ja aktiivisen ulkoilun ympäri vuoden.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Kultakankaan palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Kelankaari 6
38700 Kankaanpää Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi