Siirry sisältöön

Koivumetsä


KVPS-koti Koivumetsä sijaitsee viihtyisällä Metsämaan pientaloalueella Lahdessa. Koivumetsä tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Kiinteistö on rakennettu yhteistyössä sen omistajan Hoivatilat Oyj:n kanssa. Koti valmistui vuonna 2020.

KVPS-koti Koivumetsä

  • Tietoa talosta. Koivumetsä on esteetön yksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä. Koivumetsä on kerrospinta-alaltaan 768 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Jokaisessa asunnossa on huone ja esteetön kylpyhuone. Viidessä asunnossa on lisäksi pieni keittiö. Asunnot ovat kooltaan 25 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Kotiryhmien yhteydessä on viihtyisät yhteiset oleskelutilat ja keittiö. Sauna-, pesu- ja pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä.
  • Piha. Koivumetsän pihassa on viihtyisät oleskelutilat pöytäryhmineen ja pihakeinuineen. Piha on suojaisa ja ympäristö rauhallinen.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Koivumetsän palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Makarantie 10
15230 Lahti Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB