Siirry sisältöön

Kaislaranta


KVPS-koti Kaislaranta sijaitsee järven rannalla luonnonkauniissa ympäristössä aivan Pyhäsalmen keskustan palveluiden tuntumassa. Kaislaranta tarjoaa oman kodin 24 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2000.

KVPS-koti Kaislaranta

  • Tietoa talosta. Kaislaranta koostuu päärakennuksesta ja kahdesta erillisestä asuinrakennuksesta, joissa kummassakin on kaksi viiden asunnon kotiryhmää. Päärakennuksessa on lisäksi kaksi kaksiota omalla sisäänkäynnillään. Kaislaranta on kerrospinta-alaltaan yhteensä 1387 neliötä. Rakennuksissa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asunnot koostuvat huoneesta ja esteetöttömästä kylpyhuoneesta. Ne ovat kooltaan 21-25 neliötä. Päärakennuksen kaksiot ovat kooltaan 48,5 neliötä, ja ne sopivat hyvin itsenäisempään asumiseen. Asunnoista aukeaa kaunis järvinäköala.
  • Yhteiset tilat. Päärakennuksessa sijaitsevat ruoanvalmistuskeittiö, ruokasali, päivätoimintatilat, Snoezelen Nuusle -aistielämyshuone ja palveluntuottajan toimistotilat. Kodissa on myös yhteiset sauna- ja pesutilat sekä pyykinpesutilat.
  • Piha. Kaislarannan pihassa on avaraa tilaa kesäiseen oleskeluun ja yhdessäoloon. Kolmipyöräisellä polkupyörällä matka keskustaan taittuu mukavasti. Pihalta on myös helppo poiketa rantaan, vaikka kalastamaan tai uimaan.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Kaislarannassa asuu tyytyväisiä asukkaita

Parasta on perjantain aamusauna ja saunalimsat miesporukalla. Viikon kohokohta on lauantain kauppareissu polkupyörällä keskustaan.

Mikko Lång

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Kaislarannan palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Tikkalantie 15
86800 Pyhäsalmi Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi