Siirry sisältöön

Hopeanuoli


KVPS-koti Hopeanuoli sijaitsee monipuolisten palveluiden tuntumassa lähellä Harjavallan kaupungin keskustaa. Hopeanuoli tarjoaa oman kodin 11 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2004.

KVPS-koti Hopeanuoli

  • Tietoa talosta. Hopeanuoli rakentuu päärakennuksesta ja erillisestä rakennuksesta, jossa sijaitsevat päivätoimintatilat. Päivätoimintatilat koostuvat erilaisista toiminnallisista tiloista, joita ovat kirkasvalohuone, kuntosali ja erilaiset työpajat. Hopeanuoli on kerrospinta-alaltaan 790 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asuintilat koostuvat kahdesta kuuden asunnon kotiryhmästä, Sinisiivestä ja Keltakehrästä. Asukkaiden omissa kodeissa on tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 21 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Hopeanuolen päärakennuksessa sijaitsevat yhteinen keittiö sekä oleskelu- ja toimistotilat. Sinisiipeä ja Keltakehrää yhdistää iso olohuone, jossa voi nauttia takan tunnelmasta. Yhteistilan saa tarvittaessa viilennetyksi. Kussakin kotiryhmässä on asukkaiden omien kotien lisäksi yhteinen kodikas keittiö ja oleskelutila. Yhteisessä käytössä ovat lisäksi saunatilat sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Hopeanuolen rakennusten keskellä on suojaisa sisäpiha isoine terasseineen ja oleskelutiloineen. Takapihalla on iso suojaisa katettu terassi, josta aukeaa puutarha. Pihassa on omenapuita ja marjapensaita. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa turvallisen ja aktiivisen ulkoilun ympäri vuoden.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Antti Ekola ja Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Hopeanuolen palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Palvelukatu 9
29200 Harjavalta Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi