Siirry sisältöön

Hirvinummi


KVPS-koti Hirvinummi sijaitsee Nummen kaupunginosassa kävelymatkan päässä Kurikan kaupungin keskustasta ja sen palveluista. Hirvinummi tarjoaa oman kodin 21 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 1998.

KVPS-koti Hirvinummi

  • Tietoa talosta. Hirvinummi rakentuu päärakennuksesta ja kahdesta erillisestä asuinrakennuksesta, joissa on kolme viiden asunnon kotiryhmää. Hirvinummi on kerrospinta-alaltaan 1642 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asunnot sijaitsevat kolmessa kotiryhmässä. Niiden lisäksi on kuusi yksiötä, joissa kussakin on oma pieni keittiö. Asukkaiden omissa kodeissa on tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 30-36 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Hirvinummen päärakennuksessa sijaitsevat yhteinen keittiö ja ruokasali, päivätoiminta- ja viriketilat sekä toimistotilat. Kussakin kotiryhmässä on asukkaiden omien kotien lisäksi yhteinen kodikas keittiö ja oleskelutilat. Yhteisessä käytössä ovat lisäksi saunatilat sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Hirvinummessa asuinrakennusten keskellä on avara ja turvallinen sisäpiha terasseineen ja oleskelutiloineen. Pihassa on useita oleskeluryhmiä, keinuja, frisbeekoreja, omenapuita ja marjapensaita. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa turvallisen ja aktiivisen ulkoilun ympäri vuoden.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Hirvinummen palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Muurimäentie 4
61300 Kurikka Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi