Siirry sisältöön

Citytulppaani


KVPS-koti Citytulppaani sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ala-Tikkurilassa. Citytulppaani tarjoaa lyhytaikaista huolenpitoa pääkaupunkiseudulla lapsuudenkodissaan asuville kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Koti valmistui vuonna 2002.

KVPS-koti Citytulppaani

  • Tietoa talosta. Tilapäishoitokoti Citytulppaanissa on 11 huonetta lyhytaikaishoidon asiakkaille. Citytulppaani on kerrospinta-alaltaan 652 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asiakkaiden tilat koostuvat erikokoisista huoneista, joissa on joko oma tai yhteiskäytössä oleva esteetön pesuhuone. Huoneet ovat kooltaan 15-21 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Yhdessäoloa varten on yhteisiä viihtyisiä oleskelutiloja sekä keittiö- ja ruokailutila. Citytulppaanissa on lisäksi yhteiset saunatilat sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Turvallinen ja toiminnallinen pihapiiri oleskelutiloineen, keinuineen, hiekkalaatikoineen ja kiipeilytelineineen luo hyvät puitteet ulkoilulle ja pihaleikeille. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa aktiivisen ulkoilun ympäri vuoden.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Citytulppaanin palveluista!

Lisätietoja antaa

Johanna Valento

kiinteistöpäällikkö
puh. 050 4007 171
Tampere

Sijainti

Ränkitie 5
00750 Helsinki Näytä sijainti kartalla
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi