Siirry sisältöön

Aurinkolinna


KVPS-koti Aurinkolinna sijaitsee vehreällä pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Uusmäessä. Aurinkolinna tarjoaa oman kodin 20 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2018.

KVPS-koti Aurinkolinna

  • Tietoa talosta. Aurinkolinna on esteetön kaksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kahdesta neljän asunnon ja kahdesta kuuden asunnon kotiryhmästä. Aurinkolinna on toteutettu massiivipuisista CLT-tilaelementeistä puupilaripalkkirakenteisena. Julkisivuverhouksena on luonnollisesti harmaantuva lämpökäsitelty Accoya-mäntypaneeli. Aurinkolinna on kerrospinta-alaltaan 1361 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Jokaisessa asunnossa on tupakeittiö, makuualkovi ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 30,6 neliötä. Viihtyisissä asunnoissa on myös näkyvissä elävää puupintaa.
  • Yhteiset tilat. Yhteiset tilat koostuvat useista keittiö-, ruokailu- ja oleskelutiloista. Tilat on sisustettu viihtyisästi asukkaita ja henkilökuntaa ajatellen. Kodissa on yhteiset sauna- ja pesutilat, pyykinpesutilat sekä palveluntuottajan toimistotiloja. Ylä- ja alakerran yhteistiloista pääsee suoraan isolle oleskeluparvekkeelle ja terasseille, joista aukeaa metsäinen maisema.
  • Piha. Aurinkolinnan piha on suunniteltu asukkaita palvelevaksi. Pihassa on viihtyisä oleskelutila, hedelmäpuita, istutuksia sekä kuntopolku tontin luonnontilaisessa osassa.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Pyry Kantonen ja Elina Leinonen

Aurinkolinnassa asuu tyytyväisiä asukkaita

Aurinkolinnassa on hyvät mahdollisuudet musiikin harrastamiseen. Hyvä akustiikka. Omassa kodissani on sähkökitara, mikrofoni ja vahvistimet.

Santeri Serimaa

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Aurinkolinnan palveluista!

Lisätietoja antaa

Johanna Valento

kiinteistöpäällikkö
puh. 050 4007 171
Tampere

Sijainti

Korpraalintie 2
02680 Espoo Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi