Siirry sisältöön

Viisas valinta -hankkeemme tukee arjen ilmastotekoja

Viisas valinta -hankkeemme innostaa tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Tukiasukkaille suunnatut kurssit alkavat toukokuussa Tampereella ja Lappeenrannassa. Tule mukaan tekemään arjen ilmastotekoja!

Keväällä 2022 alkanut Viisas valinta -hanke lisää tuetusti asuvien kehitysvammaisten ja tukea tarvitsevien ihmisten tietämystä omassa arjessa ja lähiympäristössä tehtävistä ilmastoteoista.

Viisas valinta -hanke järjestää kurssitoimintaa tukiasukkaille ja tukiasumisen ohjaajille viidellä paikkakunnalla (Imatra, Kangasala, Lappeenranta, Riihimäki, Tampere). Kursseilla jaetaan saavutettavalla tavalla tietoa ilmastonmuutoksesta ja valinnoista, joilla oman arjen hiilijalanjälkeä on mahdollista pienentää.

Kursseilla opitaan toinen toisiltamme pelien ja yhdessä tekemisen kautta. Eikä tietenkään unohdeta pitää samalla hauskaa.

Tavoitteena toiminta

Yksi hankkeen tärkeimmistä tavoitteista on innostaa toimimaan. Järjestämme jokaisella paikkakunnalla Kipinäiltamat, joissa paikalliset toimijat suunnittelevat yhdessä tukiasukkaiden kanssa lähinaapurustossa järjestettäviä ilmastotempauksia- ja tapahtumia. 

Kurssitoiminta alkaa Lappeenrannassa ja Tampereella toukokuussa 2022 ja muut paikkakunnat seuraavat perässä. Tule mukaan tekemään arjesta kestävämpää!

Levitämme myös tukiasukkaiden ja ohjaajien hyviä vinkkejä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön somekanavien kautta. Jaa omat arjen ilmastovinkkisi somessa tunnisteella #arjenviisaatvalinnat 

LISÄTIETOJA ANTAA

Risto Räkköläinen

suunnittelija
Rajat rikki -hanke
puh. 040 653 7102

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi