Siirry sisältöön

Vietimme vuosipäiviä yhdessäolosta iloiten

Kokoonnuimme 21.–22.9.2022 Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja KVPS Tukena Oy:n yli 200 työntekijän voimin viettämään yhdessä perinteikkäitä vuosipäiviämme. Menossa mukana oli luottamushenkilöitämme ja henkilöstöämme yli 40 työyhteisöstä tai tiimistä eri puolilta Suomea.

Vuosipäivillämme on pitkät perinteet. Vietimme jo 22. vuosipäivämme. Yhteiset päivät tuovat meille aina hienon kokemuksen siitä, että olemme kaikki osa isompaa kokonaisuutta.

Kahden vuoden koronatauon jälkeen juhlimme sitäkin iloisemmin ja värikkäämmin. Tämän vuoden teemana oli 1960-luku iloisine ja positiivisine hippeineen. Hippitunnelmassa näkyi ilo yhdessä tekemisestä!

Vuosipäivien ohjelmassa oli muun muassa tutustuminen 30-vuotiseen tarinaamme sekä Meillä voit tehdä työsi hyvin -henkilöstöstrategiaamme.

Paralympiavoittaja Toni Piispanen piti ajatuksia herättäneen puheenvuoron, josta saimme ajatuksia ja oivalluksia tiimityöhömme ja omaan elämäämme. Tonin teemoina olivat muutoksen kohtaaminen, itsensä tunteminen ja tiimityö sekä sisu, rohkeus ja periksi antamattomuus.

Millaiset asiat ovat parasta työyhteisöissämme?

Vuosipäivillämme pohdimme yhteisöllisyyttä sekä työyhteisöjemme vahvuuksia ja arjen ilon aiheita. Vastaukset kertovat paljon työyhteisöjemme yhteisöllisyydestä:

”Ihanat työkaverit ja aidot asiakkaat, työn ilo ja huumori, rento ilmapiiri ja hyvät tyypit, hyvä yhteishenki ja yhteisöllisyys, avoimuus ja mutkaton vuorovaikutus, toinen toistemme tukeminen, yhteen hiileen puhaltaminen ja sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin… jne.”

Kuvia vuosipäiviltämme

Valokuvat: Elina Leinonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.