Siirry sisältöön

Väkivaltatyön messut Tampereella

Pirkanmaan väkivaltaverkosto järjestää Väkivaltatyön messut keskiviikkona 30.3.2022 klo 9–17 Tulppaanitalossa Tampereella. Messuille ovat tervetulleita kaikki väkivaltatyön palveluista ja asiasta kiinnostuneet.

Väkivaltatyön messut tarjoavat kohtaamispaikan erilaisiin väkivaltatyön hankkeisiin ja palveluihin. Messuilla pääset kuulemaan ajankohtaista tietoa väkivaltatyöstä ja tutustumaan alan toimijoihin.

Messuilla on monipuolinen kattaus puheenvuoroja ja päivän päätteeksi mielenkiintoinen paneelikeskustelu väkivaltatyön palveluista hyvinvointialueella.

Pirkanmaan väkivaltaverkosto koostuu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoista, jotka työskentelevät suoraan tai välillisesti väkivallan parissa. Verkostossa tärkeänä teemana on väkivallan tunnistaminen ja siihen puuttuminen. Tämä edellyttää määrätietoisuutta ja laajaa, sektorirajat ylittävää kumppanuutta ja yhteistyötä. Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Kun lapsi satuttaa -hanke toimii verkoston puheenjohtajana vuosina 2021–2022.

Tutustu Pirkanmaan väkivaltaverkoston paikallisiin ja alueellisiin auttajiin!
Älä vaikene väkivallasta

Väkivalta tunkeutuu lukemattomien ihmisten elämään joka puolella maailmaa ja koskettaa meitä jokaista jollain tavoin. Väkivalta on suhteellisen yleinen ihmisten käyttäytymismuoto. Väkivalta on vahva ja tunteita herättävä sana. Ilmiönä se on monimuotoinen, monitasoinen ja ymmärrystämme haastava. Väkivaltailmiö on yksilöllisten, ihmisten välisiin suhteisiin liittyvien, sosiaalisten, kulttuuristen ja ympäristötekijöiden monimutkaisen yhteisvaikutuksen tulos.

LISÄTIETOJA ANTAA

Markku Vellas

vastaava asiantuntija
Osallisuuden tuki
puh. 050 5613 228
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.