Siirry sisältöön

Uutiskirjeemme sai uuden ilmeen

Katri Malte-Colliard

Uudistimme keväällä verkkosivumme ja nyt vuorossa on myös uutiskirjeemme.

Tavoitteenamme on viestiä toiminnastamme ja palveluistamme mahdollisimman selkeästi. Näistä verkkosivuista olemme pyrkineet rakentamaan helposti lähestyttävät ja selkeät. Toivomme, että viihdyt sivujemme parissa ja löydät helposti etsimäsi tiedon.

Verkkosivuilla olemme panostaneet erityisesti sisällön vaihtuvuuteen. Uudistettuun uutiskirjeeseen nostamme ajankohtaisia uutisia, blogeja ja tapahtumia muutaman viikon välein.

Uutiskirjeessä kootusti ajankohtaisimmat asiat ja tulevat tapahtumat

Uutiskirjeemme tarjoaa ajankohtaisen tietopaketin toiminnastamme ja tapahtumistamme. Järjestämme kesän aikana useita teemaleirejä ja toimintaa verkossa. Heti syksyllä luvassa on monia mielenkiintoisia webinaareja. Kannattaakin liittyä tilaajaksi saman tien ja vinkata muillekin!

Uutiskirjeemme voit tilata tämän sivun alareunasta kohdasta TILAA UUTISKIRJEEMME.

Kun saat uutiskirjeemme ensimmäistä kertaa, kuvat saattavat näkyä piilotettuina (kuvan kohdalla näkyy pieni rasti). Klikkaa yhtä rasteista hiiren oikealla näppäimellä ja saat kaikki kuvat näkyviin painikkeesta Lataa kuvat.

Kerrothan meille, miltä uudet sivut ja uutiskirjeemme vaikuttavat! Löysitkö etsimäsi tiedon helposti? Mitä voisimme parantaa?

Lisätietoja antaa

Elina Leinonen

viestintävastaava
puh. 0400 808 204
Tampere

Katri Malte-Colliard

viestintäpäällikkö
puh. 040 6428 459
Tampere