Siirry sisältöön

Uusia koteja KVPS-konserniin

KVPS-kotien verkosto laajeni toukokuun alussa, kun Kannuksen ja Toholammin vammaisten asumispalveluyhdistys ry:n asumispalvelut sekä kiinteistöt siirtyivät KVPS-konsernille.

Auringonkukkakodin ja Ritarinkannuksen asumispalvelut siirtyivät palvelutoiminnan kaupalla KVPS Tukena Oy:lle 1.5.2022 alkaen. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö osti yhdistyksen palveluiden tuottamista varten rakennuttamat palvelukiinteistöt ja asunnot.

Asumispalveluista vastannut läheisten yhdistys etsi luotettavaa jatkajaa toiminnalleen, jotta voisi turvata palveluiden ja läheisten vuosien aikana tekemän merkittävän työn jatkumisen. Meille KVPS-konsernissa tämä siirto oli hieno tilaisuus tarjota alueella omasijärjestötaustainen vaihtoehto asumiselle myös jatkossa.

Tukena Auringonkukkakoti

Auringonkukkakoti ja ryhmäkoti Ritarinkannus tarjoavat kodin ja tarvittavat asumisen palvelut 21 aikuiselle kehitysvamman ja muun syyn vuoksi erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle.

Jatkossa koko palveluyksikkökokonaisuuden nimi on Tukena Auringonkukkakoti. Henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Tukenan työntekijöiksi, joten asukkaiden elämä ja palvelut jatkuvat ennallaan.

Asukkaat siirtyvät puolestaan Kehitysvammaisten Palvelusäätiön vuokralaisiksi.

Lisätietoja antaa

Kirsi Konola

toimitusjohtaja
puh. 0400 328 095
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi