Siirry sisältöön

Työmme EASPD:n hallituksessa jatkuu – Petra Rantamäki valittu mukaan

Katri Malte-Colliard

Hallitukseen valittiin 13 uutta jäsentä, joista yksi on Kehitysvammaisten Palvelusäätiö.

EASPD on vammaisalan palveluntuottajien eurooppalainen yhteistyöjärjestö. Lyhenne tulee sanoista European Association of Service Providers for Persons with Disabilities.

EASPD on voittoa tavoittelematon järjestö. Se edustaa yli 17 000 sosiaalialan palveluntuottajaa ympäri Eurooppaa.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on ollut EASPD:n aktiivinen jäsen vuodesta 2007. Järjestön kautta teemme kansainvälistä vaikuttamistyötä ihmisoikeuksien edistämiseksi ja palvelujärjestelmän kehittämiseksi.

Petra Rantamäki edustaa Kehitysvammaisten Palvelusäätiötä

Kehittämistoiminnan johtajanamme marraskuussa aloittava Petra Rantamäki valittiin järjestön hallitukseen seuraavaksi neljäksi vuodeksi. EASPD:n yleiskokous ja vaalit järjestettiin perjantaina 16.10. etäyhteyksin. Hallitukseen valittiin 13 uutta jäsentä. Jäseniä on yhteensä 18.

Olen iloinen, että Kehitysvammaisten Palvelusäätiön työ EASPD:ssä ja laajoissa kansainvälisissä yhteyksissä jatkuu. Tämä on tärkeää vaikuttamistoimintamme ja alan kehityksen näkökulmasta. Moniin keskeisiin kehittämiskohteisiimme olemme saaneet viime vuosina vetoapua kansainvälisistä verkostoista ja hankkeista, iloitsee EASPD:ssä varapuheenjohtajana viimeiset kahdeksan vuotta toiminut Kehitysvammaisten Palvelusäätiön tuleva toimitusjohtaja Kirsi Konola.

Lisätietoja antaa

Petra Rantamäki

kehittämisjohtaja
puh. 040 1823 352
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.