Siirry sisältöön

Työharjoitteluni päättyi Tähdet, tähdet -biisiin!

Iina Ijäs oli meillä työharjoittelussa tapahtuma-assistenttina ja kertoo nyt kokemuksistaan. Harjoittelu sai hienon päätöksen, kun Iina lauloi Tähdet, tähdet -biisin Pirkanmaan palkkaamo -hankkeen seminaarissa. Harjoittelun rohkaisemana Iina haki ja saikin kesätöitä Lämpimät onnentoivotukset Iina!

Moikka! Olen Iina 19 v Lempäälässä asuva aktiivinen nuori nainen. Olen kotoisin Tampereelta.

Teen blogia työharjoittelujaksostani Pirkanmaan palkkaamo -hankkeessa tänne Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kotisivuille, teidän luettavaksi.

Työnkuvaani kuuluu vähän kaikenlaiset työtehtävät, mutta pääosin olen erilaisissa tapahtumissa mukana. Työpäiväni ovat aina kolmena päivänä viikossa joko alku- tai loppuviikosta riippuen toki jos on  joitain erikoistilanteita. Kuljen Tulppaanitalolle taksilla.

Minusta on mukavaa työskennellä täällä ja sain heti ensimmäisenä päivänä lämpimän vastaanoton.

Minulla on synnynnäinen cp-vamma ja lisäksi lievä kehitysvamma. Se vaikuttaa jonkin verran, mutta se ei menoa haittaa.

Olen päässyt osallistujaksi erilaisiin tapahtumiin tapahtuma-assistentin roolissa. Harjoittelun näytön suoritin Pirkanmaan Palkkaamo -hankkeen päätösseminaarissa! Lauloin Tähdet, tähdet -biisin ja Risto säesti kitaralla. Olin juontajien apuna ja jaoin esiintyjille lahjat.

Kiitän, että sain olla osana teidän porukkaa.

Haaveilen omilleen muutosta. Tällä hetkellä asuinkuvioni on vähän erilainen sillä asun puoliksi meidän omakotitalossa. Asumme kahdessa kodissa, mutta minä olen sitten jäänyt Lempäälään. Yksin asuminen on mukavaa, mutta se tuo todella paljon itselleni vastuuta ja haasteita eteen, mutta niistäkin selvitään tavoin tai toisin, koska aina kuitenkin löytyy ratkaisuja.

Vapaa-ajalla olen paljon kotona ja touhuan monesti avustajien kanssa kaikenlaista kivaa. Harrastuksia minulla on autourheilu. Vietän aikaani musiikin parissa.

Harjoittelun aikana hain myös kesätöitä Pirkanmaan osuuskaupasta ja sain kutsun työhaastatteluun ja myös jatkohaastatteluun Toijalan ABC:lle. Toivotaan, että nyt pääsisin.

Näinhän siinä kävi eli sain juuri tiedon, että pääsen kesäksi palkallisiin kesätöihin Toijalan ABC-asemalle.


Kirjoittaja Iina Ijäs opiskelee Aitoon koulutuskeskuksessa ja valmistuu kuukauden päästä artesaaniksi. Iina on tehnyt työharjoittelun tapahtuma-assistenttina Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi