Siirry sisältöön

Turvallista perhe-elämää -podcastsarja tarjoaa vertaistukea

Kuunneltavissa on nyt seitsemän jaksoa perhe-elämän voimavaroista ja haasteista perheille, joissa on erityisen tuen tarvetta.

Turvallista perhe-elämää on uusi podcastsarja perheille, joissa on erityistä tukea tarvitseva lapsi, nuori tai vanhempi. Sarja syntyi usean järjestön yhteistyönä.

Turvallista perhe-elämää -podcastsarjassa tarkastellaan arjen voimavaroja ja haasteita. Jaksoissa pääsevät ääneen erityislasten vanhemmat sekä asiantuntijat. Turvallista perhe-elämää podcast sarja on toteutettu Pähkinänsärkijät verkoston jäsenorganisaatioiden yhteistyönä syksyn 2020 aikana.

Mikä podcast?

Podcastit ovat verkossa julkaistuja äänitallenteita, vähän niin kuin radio-ohjelmia. Podcasteja voit kuunnella silloin, kun sinulle parhaiten sopii vaikka puhelimelta tai tietokoneelta.

Sarjan seitsemässä jaksossa keskustellaan mm. parisuhteesta, vanhemmuudesta sekä palvelujärjestelmästä.

Sarjan jaksot ovat kuunneltavissa yleisimpien streamauspalveluiden (mm. Spotify, iTunes) sekä näiden verkkosivujen kautta:

Halusimme löytää uuden keinon tukea perheitä, joilla on erityistä tukea tarvitseva perheenjäsen. Aiheesta ei ole vielä kovin paljoa podcasteja saatavilla, vaikka podcastien suosio onkin kasvanut viime vuosina. Moni kiireinen vanhempi saa toivottavasti vinkkejä omaan arkeensa näiden monesta näkökulmasta tuotettujen jaksojen avulla.

Katja Marjamäki, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

Toteutuksessa mukana ovat olleet seuraavat järjestöt: Ensi- ja turvakotien liitto, Tampereen ensi- ja turvakotiyhdistys ry, Parisuhdekeskus Kataja ry, Kehitysvammatuki 57 ry, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry sekä Kehitysvammaisten Palvelusäätiö.  

Lue myös

Lisätietoja antaa

Katja Marjamäki

kehittämispäällikkö
puh. 040 4849 985
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi