Siirry sisältöön

Tukiliitto 60 vuotta!

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön perustaja Kehitysvammaisten Tukiliitto on tehnyt tekoja yhdenvertaisuuden puolesta jo vuodesta 1961.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ja sen jäsenyhdistykset ovat tarjonneet mittaamattoman määrän vertaistukea ja tehneet tärkeää vaikuttamistyötä yhdenvertaisuuden puolesta vuosikymmenten ajan. Paljon onnea 60-vuotiaalle Tukiliitolle!

Kehitysvammaisten Tukiliitto syntyi 16.4.1961. Liiton perustivat neljä ensimmäistä tukiyhdistystä Helsingistä, Porista, Tampereelta ja Turusta. Mukana perustamisessa oli myös Kotkan äitikerho ja edustajia Kuopiosta. Liiton kotipaikka on alusta asti ollut Tampere.

Kehitysvammaisten Tukiliitto perusti Kehitysvammaisten Palvelusäätiön vuonna 1992. Perustamisen päällimmäisenä tavoitteena oli luoda malleja hyvistä ratkaisuista ja näyttää käytännössä, millaisia ovat kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien ihmisten ja heidän perheidensä toivomat palvelut.

Tätä työtä jatkamme tänäkin päivänä tiiviissä yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliiton ja sen jäsenyhdistysten kanssa.

Kaikki mukaan juhlimaan!

Merkkivuotta vietetään jäsenyhdistysten kanssa läpi koko vuoden. Ennakkotietoa vuoden kohokohdista löydät Tukiliiton verkkosivuilta, jonne uutta tietoa päivitetään jatkuvasti. Verkkosivuilta löydät myös mielenkiintoista tietoa Tukiliiton historiasta ja liiton toiminnassa vaikuttaneista ihmisistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.