Siirry sisältöön

Tukea tarvitsevien työnhakijoiden työllisyyden edistäminen jatkuu

Juuri ennen Pirkanmaan Palkkaamo -hankkeen päätösseminaaria saimme tiedon, että voimme jatkaa työtämme tukea tarvitsevien työnhakijoiden työllisyyden edistämiseksi Pirkanmaan hyvinvointialueen yleisavustuksen mahdollistamana.

Pirkanmaan Palkkaamo -hankkeemme (2021-2023) on tukenut laadullisen ja tuloksellisen työhönvalmennuksen toteutumista Pirkanmaalla. Tavoitteenamme on ollut edistää kehitysvamman tai muun syyn vuoksi tukea tarvitsevien ihmisten työllisyyttä Pirkanmaalla. Hanke on toteutettu vuosina 2021-2023 Euroopan sosiaalirahasto ESR:n rahoituksella.

”Pirkanmaalla on rakennettu monelle työllistymiseen tukea tarvitsevalle polku työelämään ja saatu hienosti työnantajia mukaan. Olemme myös luoneet aktiivisen työhönvalmentajien verkoston”, Satu Koivurinne ja Jenni Kujansivu kiittävät.

”Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä alueen työllisyyttä edistävien toimijoiden kanssa. Pirkanmaalta toiminnassa mukana ovat olleet aktiivisesti muun muassa erityisammattioppilaitokset, palveluntuottajia, järjestöjä sekä laaja joukko hyvinvointialueen työntekijöitä. Kehittämistyötä on tehty loistavalla yhteistyöllä myös Vatesin, Kehitysvammaliiton ja Pirkanmaan työkykyhankkeen kanssa.”

Kehitysvamma ei ole työllistymisen este. Yhteistyöllä onnistutaan! Kiitos kaikille Pirkanmaan Palkkaamo -hankkeessa mukana olleille ahkerille työllistyneille, aktiivisille työhönvalmentajille, ennakkoluulottomille työnantajille ja kannustaville kotijoukoille! Työmme jatkuu.

Pirkanmaan Palkkaamo -hanke (2021-2023)
• Rakensimme verkostoyhteistyön avulla polkuja työelämään kehitysvamman tai muun syyn vuoksi tukea tarvitseville työnhakijoille. Tämän yhteistyön tuloksena syntyi 10 uutta työsuhdetta.
• Kehitimme laadukasta työhönvalmennusta yhdessä alan ammattilaisesta
kootun verkoston kanssa.
• Teimme tiivistä ja hyvää yhteistyötä useiden yrityksien kanssa.

LISÄTIETOJA ANTAVAT

Satu Koivurinne

vastaava asiantuntija
Aikuisuuden kynnyksellä -toiminta
puh. 040 1828 219
Tampere

Jenni Kujansivu

suunnittelija
Pirkanmaan palkkaamo
Täsmä-hanke
puh. 044 241 7528
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.