Siirry sisältöön

Tuisku löytää henkilökohtaisen avun – uusi peli juuri julkaistu!

Voiko henkilökohtainen avustaja tehdä läksyt puolestasi? Miten oman avustajan voi saada? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat Tuisku ja Habotti henkilökohtaisesta avusta kertovassa pelissä. Lähde mukaan pelaamaan!

Ajatus pelin rakentamisesta lähti liikkeelle, kun huomattiin, että lapsille ja nuorille haetaan henkilökohtaista apua huomattavasti vähemmän kuin aikuisille. Tietoa palvelusta ei ehkä löydy riittävästi tai se ei tavoita. Haluttiin löytää lapsia ja nuoria innostava tapa jakaa tietoa ja samalla kannustaa heitä hakeutumaan palvelun piiriin.

Henkilökohtaisen avun pelin ensimmäinen osa on nyt julkaistu. Tuisku löytää henkilökohtaisen avun -peliä voi pelata Kehitysvammaisten Palvelusäätiön verkkosivuilla (kvps.fi/henkilokohtainen-apu-peli):

Henkilökohtaisen avun peliä voi pelata myös tässä. Mukavia pelihetkiä!

Pelin päähenkilö on Tuisku, joka innostuu henkilökohtaisesta avusta. Tuisku pohtii, sopiiko henkilökohtainen apu hänelle ja miten hän voisi sitä hakea itselleen. Peli etenee askel kerrallaan ja ohjaa Tuiskua erilaisissa tilanteissa. Pelin tarkoituksena opastaa, miten avustajan kanssa toimitaan.

Pelitiimissä ovat olleet mukana Lauri Kervinen ja Elisa Nappa (Kehitysvammaisten Palvelusäätiö), Väinö Heinonen, Annina Heini ja Mika Välimaa (Kynnys ry/Assistentti.info) sekä  Laura Jormanainen ja Sinikka Räsänen (Honkalampi-säätiö). Isot kiitokset koko pelitiimille!

Pelin seuraavaa osaa on jo alettu rakentaa. Luvassa on lisää Tuiskun seikkailuja yhdessä avustajan kanssa. Kehittämistyössä hyödynnetään ensimmäisestä osasta saatuja palautteita, joita voi lähettää sähköpostitse Elisa Napalle: 

LISÄTIETOJA ANTAA / PALAUTETTA VASTAANOTTAA

Elisa Nappa

vastaava asiantuntija
puh. 040 665 8649
Tampere

Yksi kommentti artikkeliin “Tuisku löytää henkilökohtaisen avun – uusi peli juuri julkaistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi