Siirry sisältöön

Tuetun työllistymisen työhönvalmennuksesta hyötyvät kaikki

Työhönvalmennus tarjoaa monia uusia mahdollisuuksia kunnille, työnantajille ja työnhakijoille.

Olemme tehneet viimeisen parin viikon ajan tuetun työllistymisen työhönvalmennusta ja sen hyötyjä näkyväksi kaikilla somekanavillamme. #KaikkiVoittavat -kampanjalla haluamme yhdessä Vates-säätiön, Kehitysvammaliiton ja Kehitysvammaisten Tukiliiton kanssa herätellä erityisesti kuntatoimijoita työhönvalmennuksen hyödyntämiseen.

Työhönvalmentaja auttaa työllistymisessä palkkatyöhön

Työhönvalmentaja on ammattilainen, joka etsii sopivia työpaikkoja vammaiselle henkilölle ja tukee työnantajaa uuden henkilön rekrytoinnissa ja työn aloituksessa. Tuetun työllistymisen työhönvalmennus on tukimenetelmä, jonka tavoitteena on työnhakijan työllistyminen normaaliin palkkatyöhön vammastaan tai sairaudestaan huolimatta. Tuetun työllistymisen työhönvalmennus on palvelu, jota pitäisi olla tarjolla jokaisessa kunnassa.

Eliel Nikkola löysi palkkatyön Kehitysvammaisten Palvelusäätiön KOP-hankkeen kautta. Työnhaussa ja työn aloituksessa työhönvalmentaja Jenni Kujansivu on ollut Elielin tukena.

Eliel ja työhönvalmentaja Jenni kertovat Elielin työllistymisestä

Kaikki voittavat -kampanja 1.-12.11.

Järjestämme yhdessä Kehitysvammaliiton, Kehitysvammaisten Tukiliiton, Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Vates-säätiön kanssa 1.-12.11.2021 Kaikki voittavat -kampanjan verkkosivuillamme ja somekanavillamme.

Kampanjalla haluamme osoittaa, että vammaisen henkilön työllistyessä voittavat kaikki. Kunnan työllisyysaste nousee ja  työnantaja saa tarvitsemansa tekijän työlle sekä monimuotoisemman työyhteisön. Samalla työntekijä saa yhdenvertaisen mahdollisuuden työelämään.

Työhönvalmennuksen avulla työllistyminen onnistuu. Siksi vaadimme lisää työhönvalmentajia kuntiin.

Sosiaalisessa mediassa käymme keskustelua aihetunnisteilla #KaikkiVoittavat ja #työhönvalmennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi