Siirry sisältöön

Strategiamme

Hyvä elämä ja kumppanuus

Kaiken perustana on hyvä elämä. Meille menestyminen tarkoittaa sitä, että kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvä elämä toteutuu. Tämä hyvän elämän käsite liittää kaiken toimintamme yhteen. Jokaisella meistä on sen toteuttamisessa tärkeä rooli. Toiminnallamme vaikutamme ihmisoikeuksien toteutumiseen.

Hyvä elämä on jokaiselle omannäköinen. Sen mahdollistamiseksi meillä on paljon osaamista. Kohtaamme ja kuuntelemme tukea tarvitsevia ihmisiä ja heidän läheisiään. Verkostot ja kumppanuudet vahvistavat meitä ja auttavat edistämään hyvää elämää.

Kestävä talous ja kasvu

Vakaa ja kestävä talous luo mahdollisuudet muiden tavoitteiden toteuttamiselle. Kasvulla haluamme mahdollistaa sen, että kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevat ihmiset ja heidän läheisenä pääsevät halutessaan toimintamme ja palvelujemme piiriin.

Sujuva arki ja kyvykkyys

Sujuva arki mahdollistaa toimintamme laadun ja jatkuvuuden, jolloin toimintamme on tuloksellista ja vaikuttavaa. Tulevalla strategiakaudella vahvistamme tiedolla johtamiseen ja digitalisaatioon liittyviä kyvykkyyksiä. Sujuvaa arkea edistää se, että vastuut ovat selkeitä.

Houkuttava ja koukuttava työyhteisö

Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja arvojen mukaista työtä. Meillä on innostava ja onnistuva työyhteisö, jossa arvostetaan kaikkien työtä. Meillä kaikilla on tärkeä rooli siinä, että alalla tehtävä tärkeä työ saa ansaitsemansa huomion.

Osaaminen ja läheltä johtaminen

Tuemme työkykyä ja työhyvinvointia. Osaaminen ja läheltä johtaminen ovat tärkeimmät menestystekijämme. On tärkeää, että saamme kehittyä työssämme yksin ja yhteisönä sekä vahvistaa ja jakaa osaamistamme monin eri tavoin.

KVPS-konsernin juuret ja siivet

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi