Siirry sisältöön

Tehdään meidän osaamista näkyväksi!

Vietämme yli kolmensadan muun suomalaisen toimijan kanssa osaamisen tunnistamisen viikkoja 30.8.-12.9. Kaikilla on osaamista, joka ansaitsee tulla huomatuksi. Tehdään siis osaamista näkyväksi!

Osallistumme #OsaaminenNäkyviin -teemaviikoille kertomalla KVPS-konsernin tavoista kannustaa työntekijöitään tuomaan esiin omaa erityisosaamistaan.

Meillä osaamisen näkyväksi tekemistä auttaa KVPS Takomo, Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukena Oy:n oma koulutusyksikkö. Takomon avulla meillä jokainen työntekijä saa halutessaan jakaa omaa erityisosaamistaan ja oppia muilta. Takomon valikoimassa on koulutuspäiviä, verkkokoulutuksia ja verkkokursseja.

Takomon mahdollisuuksista kertovat Meidän blogissa Osaaminen näkyviin -viikkojen aikana osaamisjohtaja Sanna Kekki, suunnittelija Hanna Rautiainen sekä suunnittelija Noora Fiseha. Blogit on luettavissa näillä verkkosivuilla sekä somekanavissamme.

Osaaminen näkyviin -viikot:

  • Innostaa ja kannustaa kaikkia huomaamaan osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi
  • Herättää julkista keskustelua siitä, että kyky tunnistaa omaa osaamista on yksi osallisuuden, toimijuuden, hyvinvoinnin ja työllistymisen ehto
  • Kokoaa monia toimijoita yhteisen sanoman äärelle

Viikkoja ovat suunnitelleet yhteistyössä Sitra, Kansalaisopistojen liitto KoL ja Opintokeskus Sivis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi