Siirry sisältöön

Tärkeimmät onnistumisemme vuodelta 2020

Välillä on tärkeää pysähtyä hetkeksi, muistella kaikkea tehtyä työtä ja iloita onnistumisista.

Alkuvuosi on hyvä ajankohta katsoa taaksepäin samalla kun tulevaa suunnitellaan.

Keräsimme jälleen menneen vuoden tärkeimmät onnistumisemme yhteen.

Esimerkkejä onnistumisistamme vuonna 2020:

  • Asukastyytyväisyytemme oli jälleen korkealla tasolla. Saimme asukkailtamme kiitosta siitä, että meidät on helppo tavoittaa ja meiltä saa ystävällistä palvelua. Välitämme asukkaistamme ja heidän kodeistaan.

  • Saimme perheiltä ja kunnilta kiitosta siitä, että palvelumme jatkuivat normaalisti. Lyhytaikaisen huolenpidon palveluiden merkitys perheiden hyvinvoinnille korostui entisestään. Jatkoimme perhelomitusta, ryhmälomitusta ja perhehoitoa turvallisuusohjeita tarkasti noudattaen.

  • Käynnistimme toimintaa verkossa ystäville, senioreille ja aikuisille sisaruksille torjumaan yksinäisyyttä ja tukemaan ihmisiä poikkeusaikoina. Jaoimme tietoa ja kehitimme mm. itsemääräämisoikeutta, henkilökohtaista budjetointia ja henkilökohtaista apua.

  • Keskustelimme rohkeasti myös vaikeista asioista: Mitä tehdä, kun lapsi satuttaa? Millaisia ovat neuro-psykiatrisen kirjon perheiden kokemukset häpeästä ja toivosta? Saako elämänmuutos pelottaa? Kuka auttaa, jos mikään palvelu ei tunnu sopivalta? Miltä yksinäisyys tuntuu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.