Siirry sisältöön

Tarjosimme kesätyötä 62 koululaiselle!

Elina Leinonen

Yhdessä KVPS Tukenan Oy:n kanssa olemme tarjonneet tänä vuonna kesäharjoittelupaikan kaikkiaan 62 koululaiselle eri puolilla Suomea osana Tutustu työelämään ja tienaa -kampanjaa.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy ovat yhteiskunnallisia yrityksiä. Osana yhteiskuntavastuutamme olemme mukana Tutustu työelämään ja tienaa -kampanjassa ja tarjoamme koululaisille mahdollisuuden tutustua työhömme. Haluamme varmistaa, että alalla on osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelumalli on suunnattu peruskoulun yläluokkalaisille, kymppiluokkalaisille ja lukiolaisille. Sen tavoitteena on edistää nuorten mahdollisuuksia tutustua työelämään ja yrityksiin. Kesäharjoitteluohjelma tarjoaa koululaisille kahden viikon harjoittelujakson. Myönteiset kokemukset ovat vakiinnuttaneet mallin käyttöön.

Tänä vuonna kesäharjoittelupaikan kauttamme sai kaikkiaan 62 koululaista eri puolella Suomea. He työskentelivät KVPS-kotiemme piha- ja puutarhatöissä sekä Tukenan palveluiden piirissä. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ahkerille ja ihanille koululaisille!

Tukena Kotaniityssä asukkaiden ja ohjaajien apuna oli kaksi kesätyttöä, kaksi Lottaa. Toinen tytöistä toi asukkaiden iloksi vieraisille kaksi suloista kissanpentua (kuvassa). Kotaniityn väen mukaan kesätyttöjen harjoittelu oli kuin raikas tuulahdus kodin arjessa!

Lue koululaisten ja henkilöstön kokemuksista Tukenan blogista!
Kesätytöt Lotta ja Lotta

#yhteiskunnallinenyritys #vastuullinenkesäduuni2020