Siirry sisältöön

Tarjoamme ryhmälomitusta kymmenellä paikkakunnalla

Ryhmälomitus tarjoaa tekemistä, yhdessäoloa ja itsenäistymiskokemuksia lapsille sekä säännöllisen lepohetken vanhemmille. Järjestämme tänä vuonna ryhmälomitusta useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea.

Ryhmälomitus on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille viikonloppuisin ja loma-aikoina toteutettavaa lyhytaikaista huolenpitoa. Ryhmälomitus on tarkoitettu ensisijaisesti alle 16-vuotiaille lapsille.

Kevään 2022 ryhmälomitusajankohdat on nyt neuvoteltu kuntien kanssa. Useilla paikkakunnilla tiedossa ovat jo koko vuoden ryhmälomitusviikonloput. Kesän ajankohdista on joillakin paikkakunnilla vielä epävarmuutta. Nivalan ryhmälomitusjaksot tarkentuvat vuoden alkupäivinä.

Järjestämme tänä vuonna ryhmälomitusta yhteensä 237 ryhmälomitusjaksoa eri puolilla Suomea. Ryhmälomituspaikkakunnat ovat Ikaalinen, Jämsä, Kangasala, Kemi, Lieto, Nivala, Rovaniemi, Tornio, Valkeakoski ja Ylöjärvi.

Haukiputaalla, Kauhajoella ja Seinäjoella järjestämämme ryhmälomitus päättyi vuodenvaihteessa. Toiminta jatkuu jossain muodossa kuntien järjestämänä.

Suunnittelemme ryhmälomituksen aina yhteistyössä kunnan tai seutukunnan kanssa tavoitteenamme tuottaa paikalliseen tarpeeseen vastaavaa, asiakaslähtöistä palvelua:

  • Kehitysvammaisten Palvelusäätiö vastaa toiminnasta ja ympärivuorokautisesta huolenpidosta perheiden ja lasten tarpeita ja toiveita kuunnellen.
  • Kunta tai seutukunta järjestää ryhmälomitukselle tilat hyödyntäen viikonloppuisin vapaina olevia päiväkotejaan tai päivätoimintatilojaan.

Laajennamme ryhmälomitusta mielellämme myös uusille paikkakunnille.

LISÄTIETOJA ANTAA

Helena Markus

ryhmäpalveluiden johtaja
puh. 040 6317 876
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.