Siirry sisältöön

Yhden vanhemman perheiden päiväleiri Helsingissä 10.9.2022

Järjestämme pääkaupunkiseudulla asuville yhden vanhemman lapsiperheille päiväleirin. Tapahtuma on suunnattu niille perheille, joissa on 10-12 -vuotias nepsylapsi. Myös alle 15-vuotiaat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Lue alta lisää ja hae mukaan toimintaamme.


Hyvinvoinnin lataamo -hankkeessamme tuetaan yhden vanhemman perheitä, joissa lapsella on neurokirjoa. Hankkeemme tavoitteena on ehkäistä yhden vanhemman perheiden uupumista ja syrjäytymistä yhteiskunnasta, vahvistamalla näiden perheiden osallisuutta sekä voimavaroja. Toimintaan osallistuminen ei edellytä lapsen diagnoosia, vaan perhe voi olla vasta nepsy-polun alussa.

Järjestämme päiväleirin Helsingissä 10.9.2022 kello 10-17 Oskarinpuiston toimijatalolla. Leiripäivässä niin vanhemmat kuin lapset ja nuoret pääsevät omissa ryhmissään jakamaan kokemuksiaan, viettämään vapaa-aikaa sekä saamaan tietoa ja tukea tilanteeseensa. Myös alle 15-vuotiaat sisarukset ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Tarjoamme leiripäivässä perheille lounaan ja välipalan. Osallistuminen on perheille maksutonta.

Kiinnostuitko? Hae mukaan leirille 21.8. mennessä. Leirille mahtuu mukaan rajattu määrä osallistujia. Ilmoitamme kurssille mukaan pääsystä perheille 23.8.2022.

Lisätietoja antaa

Anne-Riitta Sola

työvalmentaja, suunnittelija
Hyvinvoinnin lataamo
puh. 040 6309 838
Tampere

Katjaana Järvinen

projektipäällikkö
Hyvinvoinnin lataamo
puh. 040 594 0260
Tampere

Ilmoittautuminen

Hae mukaan 21.8. mennessä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Yhden vanhemman perheille, joiden 10-12 -vuotiailla lapsilla on neurokirjoa
Hinta
Maksuton
Paikka
Helsinki, Oskarinpuiston toimijatalo