Siirry sisältöön

Yhden vanhemman perheiden leirit Varalassa

Järjestämme Pirkanmaan alueella asuville yhden vanhemman lapsiperheille leirikokonaisuuden Varalan urheiluopistolla. Leirit ovat suunnattu niille perheille, joissa on 10-12-vuotias nepsylapsi. Myös alle 15-vuotiaat sisarukset ovat tervetulleita leireille. Lue alta lisää ja hae mukaan toimintaamme.


Uudessa Hyvinvoinnin lataamo -hankkeessamme (2021-2023) tuetaan yhden vanhemman perheitä, joissa lapsella on neurokirjoa. Hankkeemme tavoitteena on ehkäistä yhden vanhemman perheiden uupumista ja syrjäytymistä yhteiskunnasta, vahvistamalla näiden perheiden osallisuutta sekä voimavaroja verkko- ja leiritoiminnan avulla. Leireille osallistuminen ei edellytä lapsen diagnoosia, vaan perhe voi olla vasta nepsy-polun alussa.

Yksi leirikokonaisuus sisältää kolme viikonloppua Varalan urheiluopistolla. Ensimmäinen leiri toimi pilottina, jossa perheillä oli mahdollisuus vaikuttaa tulevan toiminnan sisältöön. Ensimmäinen leiri järjestettiin 11.-12.12.2021, toinen leiri järjestetään 12.-13.3.2022 ja kolmas leiri 7.-8.5.2022. Leireillä niin vanhemmat kuin lapset ja nuoret pääsevät omissa ryhmissään jakamaan kokemuksiaan, asettamaan tavoitteitaan, viettämään vapaa-aikaa sekä saamaan tietoa ja tukea tilanteeseensa. Myös alle 15-vuotiaat sisarukset ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Osallistuminen on maksutonta perheille ja tällä hetkellä leireillä on vielä vapaana yksi perhepaikka.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä hankkeen työntekijöihin kysyäksesi lisää.

Lisätietoja antaa

Katjaana Järvinen

suunnittelija
Hyvinvoinnin lataamo
Vammaiskortti
puh. 040 632 8568
Tampere

Ilmoittautuminen

Hae mukaan ottamalla yhteyttä hankkeen työntekijöihin. Maaliskuun leirille yksi perhepaikka vapaana peruutuksen vuoksi.

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Yhden vanhemman lapsiperheet
Hinta
Maksuton
Paikka
Varalan urheiluopisto