Siirry sisältöön

Vanhemmuuden toivo ja toivottomuus -webinaari

Onko vanhemmuus osoittautunut toisenlaiseksi kuin odotit? Kuinka voisit löytää uusia näkökulmia omaan arkeesi? Mistä löytäisit toivoa toivottomuuden hetkillä?


Kun lapsi satuttaa -hanke järjestää tiistaina 22.11. klo 17.30-19.00 webinaarin, jossa käsitellään mm. mielentaitoja, itsemyötätuntoa, vanhemmuuden vaikeitakin tunteita sekä toivon löytämistä toivottomaltakin tuntuvissa tilanteissa. Puhujana illassa on psykiatrinen sairaanhoitaja ja mielen ammattilainen Varpu Hintsanen.

Webinaari järjestetään Microsoft Teams -alustalla ja se on maksuton. Se on tarkoitettu erityislasten vanhemmille, läheisille, ammattilaisille sekä kaikille, jotka ovat aiheesta kiinnostuneita. Mukaan voi ilmoittautua oheisesta linkistä. Tallenne webinaarista on ilmoittautuneiden katseltavissa kaksi viikkoa, ja linkki tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Kun lapsi satuttaa -hankkeessa (2020-2022) etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti. Lisää hankkeestamme voit lukea täältä.

Varpu Hintsanen

Lisätietoja antaa

Markku Vellas

projektipäällikkö
Kun lapsi satuttaa -hanke
puh. 050 5613 228
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Kaikille aiheesta kiinnostuneille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa

Tiedostot