Siirry sisältöön

Tarinoiden päivä

Tarinoiden päivässä tukea tarvitsevat ihmiset kertovat tarinoita ja kokemuksia omasta elämästä.


Kehitysvammaisten Palvelusäätiön elämänmuutostoiminta ja Me itse ry järjestävät kaksi Tarinoiden päivää syksyllä 2020. Tarinoiden päivässä tukea tarvitsevat ihmiset kertovat tarinoita ja kokemuksia omasta elämästään.

Tässä syksyn ensimmäisessä tarinoiden päivässä keskitytään opiskeluun ja työelämän teemoihin. Päivä järjestetään yhteistyössä Kehitysvammatuki 57 ja Me Itse ry:n kanssa. Päivän tarinat ovat tukea tarvitsevien ihmisten itsensä kertomia ja he keskittyvät tarinoissaan kokemuksiin ja ajatuksiin opiskelusta ja työstä.

Tarinoita toivotaan kuulemaan kaikkia heitä, joita tukea tarvitsevien ihmisten kertomukset kiinnostavat.

Pääset mukaan webinaariin tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/88202017320 Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit tulla testaamaan yhteyksiä jo klo 11.30 alkaen.

Toinen tarinoiden päivä järjestetään Verkossa torstaina 26.11.2020 klo 12 -15. Silloin tarinoiden aiheina ikääntyminen. https://kvps.fi/tapahtuma/tarinoiden-paiva/

Lisätietoja antaa

Satu Koivurinne

vastaava asiantuntija
Aikuisuuden kynnyksellä -toiminta
puh. 040 1828 219
Tampere

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Tarinoiden päivä on tarkoitettu tukea tarvitseville ihmisille, alan opiskelijoille, työntekijöille, läheisille sekä kaikille tarinoista kiinnostuneille.
Hinta
Maksuton
Paikka
webinaari