Siirry sisältöön

Taitoa tulevaan -verkkovalmennus

Mikäli haluat pohtia tarkemmin omaa muuttuvaa vanhemmuuttasi henkilökohtaisten tehtävien kautta sekä yhdessä työntekijöiden ja toisten vanhempien kanssa, tämä verkkovalmennus on juuri sinulle. Voit käydä sen kotisohvaltasi käsin!


Mitä tunteita sinussa herättää nuoren itsenäistyminen: Kuinka tuen nuoren itsenäistymistä ja huolehdin samalla omasta hyvinvoinnistani? Pystynkö päästämään irti? Miltä muutos minusta tuntuu? Muuttuuko vanhemmuus? Mitkä ovat minun suunnitelmani, ajankäyttöni ja voimavarani?

Valmennus kestää kuusi viikkoa: sisältää alustuksia, pohdittavia tehtäviä sekä ryhmävideopuhelu keskustelun viikoittain. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, padin, älypuhelimen sekä toimivan verkkoyhteyden ja perustaidot netin käytöstä. Mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa, jotka valitsemme hakijoiden joukosta. Valmennus tapahtuu verkossa yksilöllisesti sekä valmennusryhmän kesken Howspace -alustalla. Saat siellä materiaalia ja tehtäviä eri teemoista, henkilökohtaista palautetta ja uusia ideoita vanhemmuuden kehittämiseen. Osa tehtävistä on henkilökohtaisia ja osa tehdään ryhmän kanssa yhdessä.

Valmennuksen teemat ovat: itsenäistyminen nuoren kehitystehtävänä, muuttuva vanhemmuus ja irtipäästäminen, haastavat tilanteet arjessa, vahvistavat ihmissuhteet, omat voimavarat ja oma aika.

Lähde mukaan yhteiselle matkalle – tämän valmennus matkan voit käydä kotisohvaltasi käsin!

Lisätietoja antaa

Satu Koivurinne

vastaava asiantuntija
Aikuisuuden kynnyksellä -toiminta & Pirkanmaan palkkaamo -hanke
puh. 040 1828 219
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 22.1.2023 mennessä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten vanhemmille, joiden 13 -29 -vuotiaalla nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuentarpeita.
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa