Siirry sisältöön

Suuntaamo

Suuntaamot toimivat yhteiskehittämisen foorumina henkilökohtaisen budjetoinnin kehittäjille ja kokeilijoille. Tervetuloa mukaan!


Suuntaamot toimivat yhteiskehittämisen foorumina henkilökohtaisen budjetoinnin kehittäjille ja kokeilijoille. Suuntaamoissa tutustumme eri alueilla käynnistyneisiin henkilökohtaisen budjetoinnin hankkeisiin.

Vuoden ensimmäisessä tapaamisessa tiistaina 12.1. puheenvuorot pitävät Markku Niemelä ja Simon Duffy.

Markku Niemelä on pitkän linjan sosiaali- ja   vammaispolitiikan sekä kehitysvammatyön   asiantuntija ja ammattilainen. Hän toiminut muun muassa Honkalammen ja Eteva -kuntayhtymien sekä Rinnekoti-säätiön johtajana.

Simon Duffy on englantilainen filosofi ja uudistaja. Hän toimii riippumattoman Centre for Welfare Reform -ajatushautomon johtajana ja on Citizen Network -verkoston perustaja.

Tapahtumiin osallistuminen

Tapaamiset järjestetään etäyhteydellä Zoom-sovelluksen kautta. Voit osallistua Zoom-kokouksiin joko koneelle ja mobiililaitteille saatavilla olevalla erillisohjelmalla tai selaimella. Selainkäytössä Zoom toimii parhaiten Chrome-selaimella.

Ilmoittaudu mukaan!

Etänä järjestettäviä tapahtumia on kolmena peräkkäisenä tiistaina. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan tapaamiseen. Pyydämme ilmoittautumaan erikseen jokaiseen tapahtumaan, jossa tahdot olla mukana. Ilmoittautumislomakkeelle pääset Suunnan verkkosivulta.

Tutustu alueellisiin hankkeisiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla.

Muistathan liittyä myös Suuntaamon avoimeen Facebook-ryhmään.

Lisätietoja antaa

Petteri Kukkaniemi

kehittämispäällikkö
puh. 040 5404 403
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Henkilökohtaisen budjetoinnin kehittämisestä kiinnostuneille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa