Siirry sisältöön

Palkkatöihin – työpaja

Palkkatyö mahdollistaa taloudellisen turvan, tekemistä ja unelmien toteuttamisen.


Kehitysvammaiset ihmiset antavat palkkatyölle samankaltaisia merkityksiä kuin palkkatyölle yleisesti annetaan. Palkkatyö mahdollistaa taloudellisen turvan, tekemistä ja unelmien toteuttamisen. Työkaverit, tasa-arvoisuus työyhteisössä sekä työstä saatava palkka nähdään palkkatyössä tärkeinä tekijöinä.

– Opinnäytetyö Palkkatyön merkitys kehitysvammaisen ihmisen elämässä, Riikka Kömi ja Riikka Matinaho

Työpajassa keskustelemme palkkatyöstä ja työllistymisestä. Jokainen osallistuja pääsee pohtimaan omia vahvuuksiaan ja työelämän toiveitaan työpajassa.

Työpajan aikana valmistelemme cv:tä sekä pohdimme millaisia asioita juuri sinä voit kirjoittaa työhakemukseen. Entä mikä on haaveesi työelämälle?           

Työpajaa ovat vetämässä Jenni Kujansivu Pirkanmaan palkkaamosta ja Tomi Sillanpää KOP—hankkeesta (Kehitysvammaiset osatyökykyiset palkkatyöhön)

Työpaja on suunnattu Meri-Lapin Aktiivisen tuen alueellisessa kehittämishankkeessa (ATAK) oleville toimijoille ja heidän toiminnan piirissä oleville tukea tarvitseville henkilöille. Työpaja järjestetään yhteistyössä Aktiivisen tuen alueellisen kehittämishankkeen (ATAK), Pirkanmaan palkkaamon sekä KOP – hankkeen kanssa.

Lisätietoja

Taija Halme

projektipäällikkö
Aktiivisen tuen alueellinen kehittäminen
puh. 044 202 2261
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Kehitysvammaisille henkilöille
Hinta
Maksuton
Paikka
Majakka ry:n tiloissa os. Pohjoisrantakatu 14, 2. kerros, KEMI