Siirry sisältöön

Kun lapsi satuttaa -webinaari 1/3 läheisille: Läheisten ääni: ”Hei, kuule minua!”

Tervetuloa kuulemaan erityislapsen väkivallasta! Järjestämme kevään aikana kuuden webinaarin sarjan, joista kolme on suunnattu ammattilaisille ja kolme läheisille.


Kun lapsi satuttaa -hankkeessa etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Järjestämme kevään -22 aikana kuuden webinaarin sarjan, joista kolme on suunnattu ammattilaisille ja kolme läheisille. Toinen webinaarimme torstaina 24.2. klo 18.30-19.30 on paneelikeskustelu ”Hei, kuule minua!”, jossa ääneen pääsevät erityislapsen väkivaltaa kokeneet läheiset. Tämä webinaari on suunnattu erityislapsiperheille ja heidän läheisilleen. Voit ilmoittautua mukaan oheisen linkin kautta. Tästä webinaarista ei tehdä tallennetta.

Webinaarisarjan muut osat läheisille:

  • To 10.3. klo 18.30-19.30 läheisille 2/3: Väkivallan puheeksi ottaminen ja kunnioittava kohtaaminen, puhujina Vesa Vilppola / Setlementti Tampere ja Anni Harada / KVPS.
  • To 24.3. klo 18.30-19.30 läheisille 3/3: Myötätunto ja itsemyötätunto jaksamisen tukena, puhujana tunnetaitokouluttaja, erityisvoimia.fi -sivuston perustaja Riikka Seppälä.

Webinaarisarjan muut osat ammattilaisille:

  • To 3.3. klo 13-14 ammattilaisille 2/3: Väkivallan puheeksi ottaminen ja kunnioittava kohtaaminen, puhujina Vesa Vilppola / Setlementti Tampere ja Anni Harada / KVPS.
  • To 17.3. klo 13-14 ammattilaisille 3/3: Myötätunto ja itsemyötätunto jaksamisen tukena, puhujana tunnetaitokouluttaja, erityisvoimia.fi -sivuston perustaja Riikka Seppälä.

Kuhunkin webinaariin ilmoittaudutaan erikseen. Webinaarit ovat maksuttomia. Tervetuloa!

Lisätietoja antaa

Markku Vellas

vastaava asiantuntija
Osallisuuden tuki
puh. 050 5613 228
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityislapsiperheille ja heidän läheisilleen
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa