Siirry sisältöön

Kun lapsi satuttaa: Vertaisoppimisen aamupäivä ammattilaisille 3

Kun lapsi satuttaa -hanke järjestää erityislapsiperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille Vertaisoppimisen aamupäiviä. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta, keskustelemaan tärkeistä teemoista ja jakamaan osaamista!


Kun lapsi satuttaa -hankkeessa etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Järjestämme perheitä kohtaaville ammattilaisille Vertaisoppimisen aamupäiviä, joissa käsittelemme mm. lapsen tekemään väkivaltaan, puheeksi ottamiseen sekä työssä jaksamiseen liittyviä teemoja. Kutsumme mukaan erityisesti väkivaltatyön, vammaispalvelun, lastensuojelun, perhepalveluiden, varhaiskasvatuksen sekä oppilaitosten työntekijöitä.

Kolmas Vertaisoppimisen aamupäivä järjestetään perjantaina 23.9. klo 8.30-11.30 Tulppaanitalolla Tampereella. Teemana on Itsemyötätunto ja työssä jaksaminen. Puhujana aamupäivässä on neuropsykiatrinen valmentaja, tunnetaitokouluttaja ja Erityisvoimia.fi -sivuston perustaja Riikka Seppälä (riikkaseppala.fi).

Kuormittavassa tilanteessa elävien ihmisten auttaminen on vaativaa työtä, joka voi kuormittaa myös ammattilaisen mieltä monella tavalla. Siksi myös ammattilaisen omasta mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on työn voimavara, johon on tärkeää kiinnittää huomiota. Aamunpäivän tavoitteena on kohtaamistyötä tekevien henkilöiden hyvinvoinnin tukeminen itsemyötätuntoon tutustumisen kautta. Aamupäivässä pääset tutustumaan itsemyötätuntoon arjen jaksamista tukevana taitona ja saat käytännön vinkkejä asiakastyössä vastaan tuleviin,  haastavalta tuntuviin tunteisiin. Lisäksi saat luennolta mukaan työarkeen mukaan vietäviä työkaluja, joiden avulla voit syventää empatia- ja myötätuntotaitoja arjen kohtaamisissa.

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Aamupäiviin ei voi osallistua etäyhteydellä. Tarjoamme tilaisuuksissa aamukahvit.

Riikka Seppälä

Lisätietoja antaa

Hanna Rautiainen

vastaava asiantuntija
Vammaiskortti
puh. 040 6315 659
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 16.9. Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille
Hinta
Maksuton
Paikka
Tulppaanitalo, Pinninkatu 51, Tampere