Siirry sisältöön

Kun lapsi satuttaa: Vertaisoppimisen aamupäivä ammattilaisille 2

Kun lapsi satuttaa -hanke järjestää erityislapsiperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille Vertaisoppimisen aamupäiviä. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta, keskustelemaan tärkeistä teemoista ja jakamaan osaamista!


Kun lapsi satuttaa -hankkeessa etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Järjestämme perheitä kohtaaville ammattilaisille Vertaisoppimisen aamupäiviä, joissa käsittelemme mm. lapsen tekemään väkivaltaan, puheeksi ottamiseen sekä työssä jaksamiseen liittyviä teemoja. Kutsumme mukaan erityisesti vammaispalvelun, lastensuojelun, perhepalveluiden, varhaiskasvatuksen sekä oppilaitosten työntekijöitä.

Toinen Vertaisoppimisen aamupäivä ammattilaisille järjestetään perjantaina 1.4. klo 8.30-11.30 Tulppaanitalolla Tampereella. Aamupäivän teemana on Perheiden kohtaaminen ja väkivallan puheeksi ottaminen. Alustajina toimivat Vesa Vilppola Setlementti Tampere ry:stä sekä Anni Harada Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä. Alustuksen jälkeen työskentelemme yhdessä teeman parissa ja vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia.

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. Aamupäiviin ei voi osallistua etäyhteydellä. Tarjoamme tilaisuuksissa aamukahvit.

Tulossa vielä:

  • Vertaisoppimisen aamupäivä ammattilaisille (3/3) Keskiviikkona 11.5. klo 8.30-11.30: Itsemyötätunto ja työssä jaksaminen (ilmoittautuminen avautuu myöhemmin, mutta merkitse päivä jo kalenteriisi).

Lisätietoja antaa

Hanna Rautiainen

vastaava asiantuntija
Vammaiskortti
puh. 040 6315 659
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 25.3. Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityislapsiperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille
Hinta
Maksuton
Paikka
Tulppaanitalo, Pinninkatu 51, Tampere