Siirry sisältöön

Kun lapsi satuttaa: Ohjattu vertaistukiryhmä vanhemmille

Kun lapsi satuttaa -hanke järjestää ohjatun vertaistukiryhmän vanhemmille, jotka kokevat erityistä tukea tarvitsevan lapsensa väkivaltaa.


Ryhmän tavoite on järjestää turvallinen hetki keskustelulle väkivallan kokemuksista ja vaikutuksista omaan elämään vertaisten kesken. Mukaan mahtuu kuusi vanhempaa. Ryhmä toteutetaan suljettuna ryhmänä, eli kokoonpano on sama alusta loppuun.

Ryhmä kokoontuu syksyn -22 aikana yhteensä viisi kertaa Setlementti Tampereen tiloissa osoitteessa Nalkalankatu 12 G, Tampere. Jokaiseen ryhmäkertaan kuuluu kahvitarjoilu.

Aikataulu:

  • tiistai 23.8. klo 17.30-19
  • tiistai 30.8. klo 17.30-19
  • tiistai 13.9. klo 17.30-19
  • tiistai 27.9. klo 17.30-19
  • tiistai 4.10. klo 17.30-19

Ohjaajina toimivat Kun lapsi satuttaa -hankkeesta perhetyöntekijä Vesa Vilppola ja suunnittelija Hanna Rautiainen.

Ryhmään voi hakea mukaan vanhemmat asuinkunnasta riippumatta, jos on valmis tulemaan Tampereelle tapaamisiin ja sitoutumaan ryhmään (etäosallistuminen ei ole mahdollista). Emme edellytä, että väkivallalla oireilevalla lapsella on jokin tietty diagnoosi. Hänellä voi olla esim. kehitysvamma, neuropsykiatrisia pulmia, oppimisen ja ymmärtämisen haasteita tai epäilys jostakin näistä.

Mukaan voi hakea täyttämällä hakulomakkeen 10.8. mennessä. Ryhmään valituille ilmoitetaan valinnasta välittömästi hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja ryhmästä voi kysyä:

Vesa Vilppola puh. 050 3578 609, vesa.vilppola@setlementtitampere.fi

Kun lapsi satuttaa -hankkeessa (2020-2022) etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Lisää hankkeesta voit lukea tästä linkistä.

Ilmoittautuminen

Hae mukaan viimeistään 10.8. Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityislapsensa väkivaltaa kokeville vanhemmille
Hinta
Maksuton
Paikka
Setlementtitalo, Nalkalankatu 12 G, Tampere