Siirry sisältöön

Erityislapsen väkivalta -webinaari 3/3 läheisille: Väkivaltaa kokeneiden perheiden tuki

Tervetuloa kuulemaan erityislapsen väkivallasta. Järjestämme syksyn aikana kuuden webinaarin sarjan, joista kolme on suunnattu ammattilaisille ja kolme läheisille.


Tervetuloa kuulemaan erityislapsen väkivallasta! Järjestämme syksyn aikana kuuden webinaarin sarjan, joista kolme on suunnattu ammattilaisille ja kolme läheisille. Viimeisessä webinaarissamme torstaina 11.11. klo 18-19 psykososiaalisen tuen koordinaattori Noora Kannisto Barnahus-hankkeesta (PSHP) kertoo väkivaltaa kokeneiden perheiden tuesta. Tämä webinaari on suunnattu kaikille erityislapsiperheille ja heidän läheisilleen. Tähän webinaariin voit ilmoittautua oheisen linkin kautta.

Kuhunkin webinaariin ilmoittaudutaan erikseen. Webinaarit ovat maksuttomia. Tallenne webinaareista on ilmoittautuneiden katseltavissa kaksi viikkoa, ja linkki tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Webinaarisarjan järjestää Kun lapsi satuttaa -hanke. Hankkeessa etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Lisää hankkeesta voit lukea tästä linkistä.

Lisätietoja antaa

Markku Vellas

projektipäällikkö
Kun lapsi satuttaa -hanke
puh. 050 5613 228
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityislapsiperheille ja heidän läheisilleen
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa