Siirry sisältöön

Edelläkävijät -toiminnan kehittämisverkosto 2/2

Lämpimästi tervetuloa oppimaan ja jakamaan omaa osaamistasi!


Moni nuori saa kehitysvamma- tai nepsykirjodiagnoosin yläkoulussa tai ammattikoulussa. Diagnoosin saaminen voi olla kova paikka niin nuorelle itselleen kuin hänen läheisilleenkin. Nuori tarvitsisi kaiken mahdollisen tuen, jotta pystyisi käsittelemään kaikki ajatukset ja tunteet, joita diagnoosin saaminen hänessä herättää. Valitettavasti näin ei aina tapahdu ja osa nuorista saattaa jäädä eksyksiin, jopa vetäytyä yksinäisyyteen.

Edelläkävijät -toiminnassa haluamme selvittää kuinka näitä nuoria ja perheitä voitaisiin tukea vielä paremmin. Olemme tekemässä aiheesta kenttäselvitystä joka julkaistaan tämän vuoden lopulla.

Kutsumme kaikki asiasta kiinnostuneet yhteisen pöydän ääreen, kehittämisverkostoon. Tapaamme kahtena päivänä pe 30.9. klo 8.30-11 sekä pe 11.11. klo 8.30-11. Voit tulla joko paikan päälle Tulppaanitalolle (os. Pinninkatu 51, 33100 Tampere) tai osallistua verkon kautta. Voit osallistua kumpaankin tapaamisen tai vain toiseen. Tapaamisilla käymme läpi kenttäselvitykseen jo kerättyä tietoa, pohdimme millaista tukea nuoret ja perheet tarvitsisivat, jaamme osaamista puolin ja toisin sekä opimme toisiltamme. Osallistuaksesi tapaamisille, riittää, että sinulla on halu pohtia nuorten ja perheiden tilannetta.

Lisätietoja

Maisa Kosola

projektipäällikkö
Edelläkävijät-toiminta & Poweria!-hanke
puh. 050 3437 755
Tampere

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 10.11. mennessä Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Työntekijöille sekä perheille
Hinta
Maksuton
Paikka
Tulppaanitalo & verkko