Siirry sisältöön

Chat: Kun lapsi satuttaa

Tule mukaan KVPS-chattiin juttelemaan ja kysymään Kun lapsi satuttaa -hankkeestamme!


Kun lapsi satuttaa -hankkeessa (2020-2022) etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti. Järjestämme syksyllä 2020 neljä chat-keskustelua eri kohderyhmille. Vanhempien ja ammattilaisten lisäksi toivomme tavoittavamme myös nuoret ja nuoret aikuiset. Chat-keskusteluun voi osallistua, vaikka itsellä ei olisikaan omakohtaista kokemusta väkivallasta tekijänä tai kokijana. Se riittää, että aihepiiri muuten kiinnostaa. Tutustu Kun lapsi satuttaa -hankkeen verkkosivuun.

Järjestämme keskiviikkona 16.9.2020 klo 15-16.30 kaikille teemasta kiinnostuneille avoimen chat-keskustelun. Keskusteluun voi osallistua nimimerkillä. Chatissa kysymyksiisi vastaavat hankkeen työntekijät Markku Vellas ja Hanna Rautiainen Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä sekä Vesa Vilppola Setlemetti Tampere ry:stä.

Chat tarkoittaa verkossa kirjoittamalla käytävää keskustelua. Voit osallistua chat-keskusteluun nettiyhteyden välityksellä tietokoneella tai puhelimella. Chat-keskustelu on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville henkilöille, läheisille, ammattilaisille sekä kaikille aiheista kiinnostuneille.

Pääset mukaan keskusteluun tästä linkistä

Kun klikkaat linkkiä, pääset kirjautumisikkunaan. Voit kirjautua mukaan keskusteluun nimimerkillä. Huom! Keskusteluikkuna avautuu noin viisi (5) minuuttia ennen chatin alkua.

Lisätietoja antaa

Hanna Rautiainen

vastaava asiantuntija
Vammaiskortti
puh. 040 6315 659
Tampere

Markku Vellas

vastaava asiantuntija
Osallisuuden tuki
puh. 050 5613 228
Tampere

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Kaikille aiheesta kiinnostuneille
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa