Siirry sisältöön

Chat: Henkilökohtainen apu oman näköisen elämän tukena

Tule mukaan KVPS-chattiin juttelemaan ja kysymään miten henkilökohtainen apu voisi auttaa juuri sinua!


Haluaisitko tehdä omia asioitasi ja liikkua missä haluat, mutta tarvitset siihen toisen henkilön apua?

Tule mukaan KVPS-chattiin juttelemaan ja kysymään miten henkilökohtainen apu voisi auttaa juuri sinua! Puhutaan siitä, mitä henkilökohtaisen avustajan kanssa tehdä ja miten henkilökohtaista apua haetaan. Keskustellaan myös muistakin oman näköistä elämää tukevista palveluista.

Tule mukaan jos

  • olet kiinnostunut henkilökohtaisesta avusta
  • sinulla on jo avustaja ja haluat jakaa kokemuksia tai kysyä meiltä avustajan kanssa toimimisesta
  • olet muuten vain kiinnostunut henkilökohtaisesta avusta ja olet esimerkiksi läheinen, työntekijä, tai opiskelija

Chat tarkoittaa verkossa kirjoittamalla käytävää keskustelua. Voit osallistua chat-keskusteluun nettiyhteyden välityksellä tietokoneella tai puhelimella.

KVPS Henkilökohtainen apu tuo esiin erityistä tukea tarvitsevien ihmisten henkilökohtaiseen apuun liittyviä asioita tiedottamalla ja kehittämällä palveluita. Tutustu verkkosivuumme.

Chat-keskustelu järjestetään tiistaina 10. 11. kello 17.30 – 19. Keskusteluun voi osallistua omalla nimellä tai nimimerkillä. Huom! Keskusteluun voi osallistua myös esim. luokka-, asuin- ja työyhteisöt yhteisellä nimimerkillä. Osallistujilla ei tarvitse olla omakohtaista kokemusta henkilökohtaisesta avusta. Kiinnostus keskusteltavaan aiheeseen riittää. Tervetuloa linjoille!

Chatissa kysymyksiisi Kehitysvammaisten Palvelusäätiön työntekijät Lauri Kervinen ja Auli Leiniö Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä. Mukana on kokemusasiantuntijana myös Osku Timonen.

Pääset mukaan keskusteluun tästä linkistä

Kun klikkaat linkkiä, pääset kirjautumisikkunaan. Voit kirjautua mukaan keskusteluun nimimerkillä. Huom! Keskusteluikkuna avautuu noin viisi (5) minuuttia ennen chatin alkua.

Lisätietoja antaa

Perustiedot

Päivämäärä
Hinta
Maksuton