Siirry sisältöön

Chat ammattilaisille: Kun lapsi satuttaa

Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelevä: tule mukaan KVPS-chatiin juttelemaan ja kysymään Kun lapsi satuttaa -hankkeestamme!


Kun lapsi satuttaa -hankkeessa (2020-2022) etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti. Järjestämme syksyllä 2020 neljä chat-keskustelua eri kohderyhmille. Tutustu Kun lapsi satuttaa -hankkeen verkkosivuun.

Ammattilaisille suunnattu chat-tuokio järjestetään perjantaina 9.10.2020 klo 13-14.30. Chat on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa. Tervetuloa keskustelemaan aiheesta kanssamme! Kuulet myös lisää hankkeestamme.

Chatissa kysymyksiisi vastaavat hankkeen työntekijät Markku Vellas ja Hanna Rautiainen Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä sekä Vesa Vilppola Setlemetti Tampere ry:stä.

Pääset mukaan keskusteluun tästä linkistä

Kun klikkaat linkkiä, pääset kirjautumisikkunaan. Voit kirjautua mukaan keskusteluun nimimerkillä. Huom! Keskusteluikkuna avautuu noin viisi (5) minuuttia ennen chatin alkua.

Lisätietoja antaa

Hanna Rautiainen

suunnittelija
Kun lapsi satuttaa -hanke
puh. 040 6315 659
Tampere

Markku Vellas

projektipäällikkö
Kun lapsi satuttaa -hanke
puh. 050 5613 228
Tampere

Perustiedot

Päivämäärä
Kenelle
Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa työskenteleville
Hinta
Maksuton
Paikka
Verkossa