Siirry sisältöön

Tampereen päiväleirille ja Koivupuiston syysleirille ennättää vielä mukaan!

Teemaleiri on monesti kesän hauskin viikko! Ensi kesän leireistä Musaa ja mustaamakkaraa -päiväleirillä ja Syksyn satoa maistelemaan -syysleirillä on vielä tilaa muutamille leiriläisille. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!

Teemaleirit tarjoavat leirielämyksiä, mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Leireillämme pääsee tutustumaan erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja saa ikimuistoisia kokemuksia. Teemaleirit on tarkoitettu kaiken ikäisille kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville osallistujille.

Seuraavilla teemaleireillämme on vielä tilaa:

Musaa ja mustaamakkaraa -päiväleiri

  • 11. – 15.7.2022 päivisin klo 9–16 (vko 28, ma–pe)

Rento kaupunkileiri erityistä tukea tarvitseville musiikin ystäville. Tammelan torin herkut ja muut keskustan nähtävyydet tulevat leirillä tutuiksi.

Tukena Weturi on esteetön päivätoimintakeskus, joka sijaitsee Tampereen keskustassa. Sijainti on loistava, sillä Sorsapuiston ulkoilumahdollisuudet sekä kaupungin tarjoamat virikkeet ja kulttuurielämykset ovat aivan nurkan takana.

Syksyn satoa maistelemaan -syysleiri

  • 17. – 21.10.2022 (vko 42, ma–pe)

Syksy on tullut ja kesä mennyt, mutta eipä huolta. Koivupuistossa vietetään sadonkorjuujuhlaa. Tule sinäkin nauttimaan yhdessäolosta ja syksyn sadon antimista.

Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto sijaitsee noin 22 kilometrin päässä Tampereen keskustasta Ylöjärven Vahannassa Näsijärven rauhallisella rannalla.

Tutustu teemaleireihin ja ilmoittaudu mukaan!

LISÄTIETOJA ANTAA

Päivi Kemppainen-Aro

suunnittelija
puh. 040 1447 836

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.